Verbeter de User Experience van jouw website of applicatie dankzij een UX expert review

Wil je je website of applicatie beter laten aansluiten bij de bezoekers of gebruikers? Dan kunnen onze experts je helpen. Met een UX expert review geven we je inzicht in mogelijke knelpunten en stellen we concrete verbeteringen voor.

Hoe ziet een UX Expert review eruit?

Eén van onze UX-ers neemt de tijd om je website of applicatie goed te bekijken vanuit het oogpunt en het gedrag van een echte bezoeker. We kijken of taken succesvol kunnen worden uitgevoerd en nemen de User Experience onder de loep.

We kijken bijvoorbeeld naar de call-to-actions, gebruiksvriendelijkheid, funnels, hiërarchie en navigatie. Ook kijken we in hoeverre de website of applicatie begrijpelijk is voor een bezoeker.

In relatief korte tijd kunnen wij blootleggen waar zaken verbeteringen nodig hebben en suggesties doen.

Wat is het resultaat?

We presenteren een rapport met een aantal quick fixes, een indicatie van knelpunten in de flow en ideeën om de meest kritieke problemen op te lossen. We kunnen ook enkele redesign voorstellen doen en deze in een prototype uitwerken.

Wat je ontvangt als resultaat van een expert review

  • Presentatie waarin je inzicht krijgt in wat wel werkt en wat niet werkt aan je website of applicatie
  • Rapportage met concrete en toepasbare aanbevelingen om de pijnpunten aan te pakken
  • Advies op maat van ervaren experts

Onze UX expert review opties

Wil je snel inzicht krijgen in de grootste User Experience pijnpunten van je website of applicatie? Dan past de Quick scan bij jou. Toch liever meer de diepte in en design voorstellen ontvangen? Kies dan voor The Extra Mile. Mocht je de designs willen implementeren dan kan ons development team dat voor je realiseren.