Wij beheren jouw social media zodat jij je op je bedrijf kunt focussen

Tegenwoordig red je het niet met alleen een mooie website of een goed platform. Goed vindbaar zijn en online zichtbaarheid op verschillende social kanalen is in combinatie met een goed werkend platform de sleutel naar online succes. Social media liever uitbesteden? We vertellen je hoe we je kunnen helpen jouw doelen te behalen.

Waarom we vaak zien dat social media het ondergeschoven kindje is:

  • Het bijhouden van social media kost best wat tijd, en die tijd steek je liever in andere zaken
  • De kennis ontbreekt om het succesvol in te kunnen zetten en daarom blijft het liggen
  • Er is niemand binnen het bedrijf die het op wil/kan pakken, maar iemand hier speciaal voor aannemen is niet rendabel
Kiki aan het werk

Maar social media is juist zo belangrijk voor jouw bedrijf:

  • Je vergroot je naamsbekendheid: op social media heb je een groot bereik en als je dan veel zichtbaar bent, zullen potentiële klanten je eerder herkennen
  • Je kunt het koopgedrag beïnvloeden: consumenten die bedrijven volgen, kopen deze producten vaker en doen vaker aanbevelingen binnen het eigen netwerk
  • Een stijging in de omzet: als je het goed inzet, zul je zien dat je meer omzet genereert
  • Meer traffic naar je website: door via social media te linken naar jouw platform, beïnvloed je de positie in de zoekresultaten op een positieve manier

Check hier meer voor tips over je social media aanpak

Wij helpen je graag om deze online kansen te benutten en jouw bedrijf te laten groeien!

Instagram statistieken

Inzetten van de juiste kanalen voor jouw doelgroep

Waarom ben je alleen actief op Facebook als je doelgroep ook op Instagram zit? Of deel je veel content op verschillende kanalen terwijl jouw doelgroep alleen maar op LinkedIn zit? Door een analyse die we maken van jouw product en je doelgroep kijken wij waar we juist wel of niet moeten inzetten als het gaat om social media en social media marketing.
Doordat wij actief blijven monitoren en analyseren kunnen wij constant bijsturen zodat jouw socials zo effectief mogelijk worden ingezet.

Social inhaker

Inhaken op actualiteit

Inspelen op actualiteit gebeurt op socials vaak met inhakers. Ons creatief content team kijkt constant mee of de inhaker positief zal uitwerken voor jouw bedrijf/merk.

social media statistieken

Inzichtelijke rapportages

Meten is weten. Wanneer je er voor kiest om je socials aan ons uit te besteden geven we je inzicht in wat we doen en wat voor impact dat heeft op jouw social kanalen.

Onze pakketten

We bieden verschillende social media pakketten aan. De pakketten zijn zo ingericht dat je zelf kunt aangeven waar je behoefte aan hebt en wat je nodig hebt. De prijzen die hieronder worden weergegeven zijn maandelijks.