Jouw partner voor een goed presterende Shopify webshop

Een Shopify webshop biedt out of the box meteen een veelzijdig, full-featured e-commerce platform, voor zowel kleine als grote bedrijven. In Nederland groeit het enthousiasme voor Shopify met de dag. Het platform staat bekend als ‘s werelds grootste Software as a Service (SaaS) aanbieder, met meer dan 600.000 actieve gebruikers over de hele wereld.

shopify webshop voorbeeld

Een hosted platform met veel mogelijkheden

Een Shopify webshop hebben we doorgaans snel online, bij standaard functionaliteiten zelfs met een doorlooptijd tussen de 3 en 4 weken. Shopify is Software as a Service. Dit betekent dat de hosting, het garanderen van de werking van de shop én updates allemaal voor je geregeld zijn. Met die solide basis kunnen wij ons volledig richten op het inrichten en ontwerpen van de webshop. Door de krachtige template engine kunnen onze designers de beste en mooiste ontwerpen voor je bedenken, die daarna weer snel uitgerold kunnen worden.

shopify socials en Shopping

Integraties maken het leven makkelijker

Bij Shopify is het ook mogelijk koppelingen te maken tussen verschillende platformen. Koppelingen zoals betaalproviders als iDeal of Mollie, en koppelingen met boekhoudsystemen zoals Exact Online. Shopify heeft verschillende integraties met marketing platforms. Hierdoor kun je  met de ingebouwde tools van Shopify je campagnes op Facebook en Google aanmaken, uitvoeren en analyseren.

shopify dashboard

Migratie van een bestaande webshop naar Shopify webshop

Als jouw huidige webshop te complex is geworden om te onderhouden, of simpelweg niet meer schaalt, kan overstappen naar Shopify uitkomst bieden. Daarbij is mogelijk om de data te migreren van je oude webshop zoals WooCommerce, Magento of Lightspeed naar Shopify. Bij Your Personal Agency verzorgen wij dit geheel op maat, waardoor je niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen met het opbouwen van je data.