Ontwerpen vanuit de gebruiker

Ons doel is altijd de digitale ervaring te verhogen voor gebruikers. Een sterk User Experience Design verbindt mensen en technologie.

Design Sprints

Een Design Sprint is een 4-daags proces om snel grote uitdagingen op te lossen, nieuwe producten te creëren of bestaande te verbeteren. Design Sprints zijn de snelste manier om erachter te komen of een product of feature de moeite waard is om te ontwikkelen doordat we met echte klanten testen. Zo kun je aannames en ideeën valideren in minder dan een week.

Prototypes

Er gaat niets boven een hifi-prototype als het gaat om het testen en communiceren van je ideeën. Het is maar goed dat we gek zijn op prototypen en veel van de nieuwe prototyping-tools beheersen die worden uitgebracht.

User Experience

Wij denken eerst aan de eindgebruiker. Blijft de conversie uit? Dan kunnen we door middel van een User Experience expert-review blootleggen waar de pijnpunten zitten.

Heb je een intern team die je bewuster wilt maken voor wíé ze werken? Wij delen graag onze kennis in de vorm van een Workshop. We weten wat nodig is om inzichten te vertalen naar geweldige producten.

Digital Branding

Merken zijn zoals mensen; elk heeft een eigen unieke persoonlijkheid, stijl, ambities en ideeën. Bij onze klanten is de merkidentiteit het meest aanwezig in hun digitale producten. Dit zijn producten die mensen elke dag gebruiken. De merkidentiteit bestaat uit iconen, kleurenschema’s, typografie en de look en feel van de gebruikersinterface. Wij ontwikkelen een nieuwe, onderscheidende visuele stijl.