Wij zijn een digital agency die jouw online uitdaging persoonlijk aanpakt.

Wij geloven dat technologie mensen verder kan brengen. Daarom maken we digitale producten waar mensen gelukkig van worden.

We vertalen ingewikkelde problemen naar heldere gebruikerservaringen die resultaten opleveren.

Your Personal Agency
Your Personal Agency

Wie we zijn.

11 experts met 15+ jaar ervaring in complexe online oplossingen. We zijn een ambitieus en gedreven team dat elke dag met veel passie werkt aan de toekomst van onze klanten. Ons team is een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van denkers, makers en organisatoren. We gebruiken ons verstand en handelen met ons hart.

De cultuur bij YPA is open; iedere mening doet er toe. We zijn niet bang om stevige inhoudelijke discussies te voeren. Met elkaar, maar ook met de klant, want het gaat ons om het vinden van de beste oplossing.

Persoonlijk

Wij plaatsen mensen op de eerste plaats: in ons team, de eindgebruikers waar we voor ontwerpen en onze klanten.

Samen

We geloven dat een nauwe samenwerking betere resultaten oplevert en verkondigen dit overal waar we komen.

Transparant

De beste dingen ontstaan wanneer we elkaar goed begrijpen. Daarom hechten we veel waarde aan open communicatie. Vanuit beide kanten.

Innovatief

Met ruim 15 jaar ervaring weten waar we het over hebben. Ons werk is altijd doordacht en gericht op de toekomst.

Eigenwijs

Wij doen niet meteen wat er van ons wordt gevraagd. We vragen door en kijken naar wat er écht nodig is.

Hoe wij werken.

Elke uitdaging is uniek.

Er bestaat dus niet zoiets als een standaardrecept voor innovatie. Elk project stelt unieke vragen en wij staan open voor verschillende ideeën, standpunten en werkwijzen.

We zijn samen één team.

We werken tijdens onze projecten nauw samen met onze opdrachtgevers. Alleen zo kunnen we een project succesvol maken.

De gebruiker staat voorop.

In alles wat we bedenken & maken staat ons doel voorop: de digitale ervaring verhogen voor gebruikers. Wij ontwikkelen voor hen, niet voor jou.

Hoe we werken Your Personal Agency

Ons team

Yarno

Yarno is "the big boss". Met zijn vlotte babbel en recht voor z’n raap benadering weet hij te prikkelen en brengt hij nieuwe inzichten. Warm, hartelijk, in voor een geintje en ondertussen kneiterdeskundig.

Yarno van Oort

CTO en Co-founder

Pierre

Pierre is de senior van YPA. Toen de meesten van ons nog in de wieg lagen was Pierre als bezig met zijn eigen internet bedrijf.

Pierre de Boer

CEO & Co-founder

Marc

Marc is met zijn ervaring in de bureauwereld en de verkoop van zijn eigen bureau A Friend of Mine een doorgewinterde ondernemer. Hij loopt 5 stappen voorop en ziet altijd mogelijkheden.

Marc Metekohy

CCO & Partner

Amber

Amber is de creatieveling van het stel. Haar hoofd zit bomvol ideeën en ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Kwaliteit is haar middle name en daarmee houdt ze het hele team scherp.

Amber van de Velde

Partner & Senior Creative

Jos

Jos is de eeuwige optimist en altijd in voor een geintje. Jos heeft in zijn loopbaan als developer een bak ervaring opgedaan en neemt nu de junioren en mediors onder zijn hoede.

Jos Koomen

Partner & Lead Developer

Tim

Tim is onze tool-guy. Altijd op zoek naar de nieuwste innovaties om onze werkprocessen te verfijnen. Met zijn achtergrond in business, design en marketing kun je hem alles vragen.

Tim van de Velde

UX Engineer

Daniel

Daniel is onze framework topper! Hij kent alle ins en outs van Wordpress en Magento. Van standaard werk tot custom plugins en modules. Daniel leest en schrijft het.

Daniel van der Mierden

Framework developer

Ruby

Ruby is altijd op de hoogte van de ins- en outs van een project. Dankzij zijn muzikaliteit en creatieve inslag weet hij ons vaak te verrassen met nieuwe invalshoeken.

Ruby Dorsman

Digital Projectmanager

Kiki

Social kanalen kennen voor Kiki geen geheimen. Ze bedenkt, maakt en plaatst content op social kanalen en zorgt dat de content op onze eigen website up-to-date is.

Kiki Veerdig

Social Media Specialist

Mitchell

Mitchell is een spreadsheet wizard en strategische denker die ALLES weet op het gebied van zoekmachine marketing. Online zichtbaarheid vergroten en meer omzet realiseren? Mitchell is your guy.

Mitchell de Vries

SEO/SEA Specialist

Fleur

Fleur is de nieuwste aanwinst van ons team! Haar leergierige houding en nieuwsgierigheid vormen de basis voor bruisende designs die perfect aansluiten bij de behoeften van gebruikers.

Fleur Assendelft

UX/UI Designer

Zigy

Zigy en Aiko houden van wandelen, balletjes, eten, slapen en snuffelen aan de teefjes. Uitbuiken doen ze het liefste op schoot, waar ze compleet ontspannen ook wel eens een scheetje er uitfloepen.

Zigy & Aiko

Kantoor honden

Samen vernieuwen, verbeteren & versimpelen.

Wij werken samen met (inter)nationale klanten uit verschillende branches.