Click en Collect Webshop

Vanaf 10 februari mogen winkels producten aanbieden aan klanten die online hebben besteld, dit heet click & collect. Als retailer ben je thuis in het runnen van een winkel en heb je misschien niet alle kennis die nodig is om snel een webshop live te hebben. Wij helpen ondernemers om op kort termijn een click & collect webshop te openen.

Dit is zeker heel duur?

Zeker niet! We gebruiken daar waar mogelijk bestaande infrastructuur zodat je snel live bent en de kosten laag kunt houden. Werk je al met WordPress? Dan upgraden we eenvoudig naar een shop met Woocommerce. Zo niet, dan zetten we iets nieuws voor je op zoals een Shopify webshop. We zijn Shopify Partner dus we kunnen je daarmee in iedere vorm helpen. Eén ding is zeker: er is een passende oplossing voor iedereen. Je hebt je klanten dus binnen no time, maar op gepaste afstand, weer voor de deur van je winkel.

click en collect webshop kick off

1. Kick off

Snelheid is geboden dus we plannen binnen een dag een afspraak. Het begint allemaal met een kick-off waarin we samen bespreken wat de mogelijkheden en wensen zijn. We steken de koppen gedurende een uur bij elkaar met de volgende uitkomst:

👉 Definitieve keuze van het framework (bijv. Woocommerce of Shopify)

👉 Duidelijkheid over design mogelijkheden

👉 Een tijdspad met wanneer je updates kan verwachten

👉 Een hoop positieve energie en nieuwe ideeën rondom de ontwikkeling van je nieuwe shop. Dit is pas het begin!

click en collect webshop invoer

2. Design & Ontwikkeling

Dat klinkt alsof je achterover kan leunen terwijl wij de shop ontwikkelen, maar niets is minder waar. Wij zorgen ervoor dat je al snel tijdens het ontwikkelproces aan de slag kan met het opvoeren van producten in je nieuwe framework. Jij kent het assortiment beter dan wij dus kunnen we daar samenwerken.

Door het design, de ontwikkeling en de content invoer tegelijk te laten lopen besparen we veel tijd. Aan het eind van deze stap heb jij een volledig werkende shop met daarin alle producten welke je online aan wilt bieden.

3. Ready. Set. Launch.

Het moment suprême is aangebroken. Wij zijn als team samen keihard aan de slag gegaan en nu kun jij starten met de online verkoop! Het is tijd om met je nieuwe shop te pronken ten opzichte van je volgers en de hele wereld te laten zien dat ze jouw geweldige producten nu ook online kunnen kopen.

design van click en collect webshop

4. Digital Marketing

Ok. De shop is er. Nu hebben we klanten nodig. Wij helpen graag met het uitdenken van strategieën die een kickstart geven aan de traffic naar je webshop. Dit doen we niet eenmalig, maar we blijven in touch om te optimaliseren en te verbeteren.

Wat kost dat?

Dat is zonder de kennis van je onderneming lastig te zeggen. Wat kost een auto? Die heb je van € 5.000,- tot een paar ton. Voor een webshop is dat ook zo. Als we weten wat er nodig is kunnen we binnen 24 uur een voorstel maken met een kostenindicatie. We starten bij € 10.000,- voor een eenvoudige webshop en werken al onze voorstellen uit met een plan waarbij we de investering binnen 24 maanden terugverdienen.