Taking over the world, one shot at a time!

Taking over the world, one shot at a time!

Paulies Ginger

Branding, UX/UI design , Front-end Development, Back-end Development

Digital Design , Development

Een alcoholvrij gemberdrankje gemaakt uit liefde, groeit uit tot een succes. Paul Opdam, de oprichter van Paulies Ginger is afgelopen zomer begonnen met het maken en verkopen van gember sap. In juni 2021 bracht Paul namelijk Paulies Ginger op de markt. Letterlijk ook, want hij staat regelmatig samen met zijn vrouw Yvonne op de markt in Haarlem. Het drankje Paulies Ginger heeft een frisse smaak met een subtiel zuur accent die je een echt kick geeft. Paulies Ginger vormt nu een essentieel onderdeel van hun gezonde lifestyle en ook bij die van anderen. De bestaande webshop voldeed niet aan de wensen van Paulies Ginger. Het doel: een flexibele webshop die snel in de lucht kan en mensen aanspoort hun succes te vieren met een gembershot.

Paulies Ginger Markt

Vier elk moment met een gembershot voor succes!

Ons doel is om van Paulies Ginger een succesverhaal te maken! Dit nemen wij heel letterlijk, want elk succes moment kun je vieren met een shot en dat vertalen wij ook door op de website. De Call to Actions op de website zijn daardoor ook ‘voeg mijn succes shot toe’ ipv ‘voeg toe aan winkelmand’. 

‘Paulies Ginger wil meer smaak geven aan een gezond leven met natuurlijke ingrediënten en een eerlijke prijs’

Bij het maken van de webshop hebben wij ingespeeld op de laatste trends, zoals subscription. Je koopt geen Paulies Ginger, je koopt succes. En succes is niet eenmalig dus kun je je abonneren op succes.  Met een Paulies Ginger abonnement ben je elke maand verzekerd op succes! Naast het succes  richten wij ons ook volledig in op het moment in plaats van volume. Je bestelt een fles van 200mL en dat zijn 10 succes shots.

Creatief en innovatief, dat is wat wij zochten om onze website van Paulies Ginger te verbeteren. YPA ging er mee aan de slag, naast dat iedereen die daar werkt heel kundig is, komen ze ook met innovatieve ideeën om het bedrijf te laten groeien. Stuk voor stuk heeft iedere YPA'er zijn of haar eigen talenten.
Paul Opdam en Yvonne Kok

Oprichters Paulies Ginger

De oplossing

Wij hebben ervoor gekozen om de shop op te zetten in Shopify. Als je binnen een korte periode een goede shop wilt lanceren is dit de beste keuze!  Paulies Ginger profiteert direct van alle functionaliteiten die Shopify heeft: dashboards om data-driven keuzes te maken en een soepele order administratie. Wij hebben ervoor gekozen om een standaard thema te gebruiken en hier het Paulies Ginger sausje overheen te gooien. Wij hebben een bright en funky design neergezet dat past bij het product. Het gevoel dat je hebt als je een slok Paulies Ginger neemt, die echte bite,  komt goed naar voren.

Wij hebben binnen 4 weken een webshop gerealiseerd, van design tot development, met de focus op het verkopen van Paulies Ginger. Het doel van Paul: iedereen laten genieten van de ginger juice die hij met zoveel liefde maakt. Wij zijn groots fan en vieren mee

Neem een kijkje en bestel jouw successhots op  www.pauliesginger.com

Paulies Ginger Mobile Design