Kaarten online verkopen die innerlijke rust geven

Kaarten online verkopen die innerlijke rust geven

Inner Compass Cards

E-commerce oplossing met Woocommerce

Development

Een rijke set van 49 prachtig gestileerde Inner Compass Cards vol symboliek en wijsheid + een handleiding. Neel van Lierop bedacht deze inspiratiekaarten die helpen om je innerlijke kompas te vinden en richting te wijzen op je persoonlijke pad.

De vraagstelling

Ontwikkel een nieuwe template voor de homepage van onze shop. Om gebruikers een betere ervaring te geven zou er tevens iets bedacht moeten worden waarbij je als bezoeker een aantal kaarten kan trekken / proberen.

De oplossing

Een van de meest gebruikte varianten in E-commerce is nu WordPress in combinatie met Woocommerce. Het is bij uitstek het systeem om simpel en snel een e-commerce systeem neer te zetten. Door het toevoegen van plugins, zowel bestaande als custom gemaakte plugin kan je een ervaring bouwen voor jouw klanten die aansluit bij de behoefte van deze klant. Uitdaging was dat er al een thema voor WordPress in zat dus dat we deze moesten uitbreiden met onze eigen nieuwe templates.

Het resultaat

YPA heeft de nieuwe homepage ontwikkeld in zowel design als in de vorm van een nieuw thema. Daarnaast ontwikkelde YPA een custom plugin om een aantal kaarten beschikbaar te maken via de “try now” knop op de homepage.