YPA partner van DVC

Nadat YPA een periode bij DVC (Dokkumer Vlaggen Centrale) ondersteuning heeft geboden is YPA als partner gekozen in het ontwikkelen van het nieuwe e-commerce platform voor DVC. YPA zal hierin partner zijn op meerdere gebieden zoals UX/UI, design, branding en ontwikkeling. Ook zal YPA als adviseur voor DVC fungeren in de overige keuzes die DVC zal maken op het gebied van online services. Wij zijn super trots op deze samenwerking en het vertrouwen van DVC.

1 min leestijd

dvc kantoor

“Ons doel is het (nog) meer bekend maken van het merk DVC in Nederland en Europa.”

DVC: De enige echte in vlag en doek

Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) is dé specialist op het gebied van doek en vlaggen. Dit geldt voor zowel de internationale markt als kleinere ondernemers. Dokkumer Vlaggen Centrale kenmerkt zich door voortdurende innovatie in druktechnieken, liefde voor het vak, betrokkenheid en servicegerichtheid. Zowel een vlag of doek van topklasse als een tevreden klant zijn voor de Dokkumer Vlaggen Centrale het belangrijkste!

Wil je meer weten?

Yarno helpt je graag verder. Yarno is "the big boss". Met zijn vlotte babbel en recht voor z’n raap benadering weet hij te prikkelen en brengt hij nieuwe inzichten. Warm, hartelijk, in voor een geintje en ondertussen kneiterdeskundig.

085 060 9386 [email protected]
Wil je meer lezen over dit onderwerp? Check deze andere blogposts: