YPA introduceert, Het Grote Zoekspel!

Nou daar zitten we dan met z'n allen. Binnen. Mis jij ook je uitstapjes en activiteiten met familie en vrienden? Wij ook! Daarom zijn we op zoek gegaan naar iets dat je kunt doen tijdens de video meetings.

2 min leestijd

online spelletjes spelen

Wij Zoomen, Skypen, Teamen en Facetimen elke dag heel wat af: met collega’s, klanten of met familie of vrienden. Jij ook? Fantastisch natuurlijk dat het kán! Zo kunnen we toch ons werk doen of geliefden blijven zien en spreken. Toch is het videobellen elke keer hetzelfde. We bellen in, turen naar het scherm waar we de hele dag al naar kijken, praten elkaar bij en hangen weer op.

“Wat nou als we het videobellen een beetje leuker en actiever maken?”

Dat was wat Tim – onze nieuwe collega –  en Amber dachten toen zij een online familiebijeenkomst wilden organiseren. Ze vonden een groot aanbod van spellen en zetten de leukste online spellen voor je op een rij. Toch zijn geen van deze spellen heel actief op fysiek gebied. Toen ontstond het idee voor Het Grote Zoekspel.

Hoe werkt Het Grote Zoekspel?

Zoals de naam al verraadt gaat het om het zoeken van voorwerpen in huis of op je werkplek. Alle deelnemers gaan razendsnel op zoek naar een bepaald voorwerp en laat het zien voor de webcam. Je krijgt punten voor je snelheid met een Top 3 als resultaat. Het spel duurt ongeveer 20 minuten.

De eerste versie van het spel was een Powerpoint presentatie met per slide een woord. De groepen waarmee we het spel uitprobeerden waren zó enthousiast dat we dit spel zijn gaan uitwerken als website. We hebben als Digital Agency de skills in huis, dus waarom niet? Nu kun jij het spel ook spelen! Het is leuk voor jong en oud, en vooral gemakkelijk te spelen tijdens een Zoom meeting.

het grote zoekspel online spel

We zijn best een beetje trots op het resultaat en zijn benieuwd wat jij ervan vindt! Dus verzamel je collega’s of familie en vrienden uit en probeer het.

Enthousiast? Spread the word.

Wie het eerste vindt, die wint! Have fun.

Speel hier hetgrotezoekspel.nl

winnaars hetgrotezoekspel.nl
Wil je meer lezen over dit onderwerp? Check deze andere blogposts: