Werken bij YPA: Onze Co-founder & CTO Yarno aan het woord

Hoe is het om bij YPA te werken? In deze reeks gaan we in op wie er bij ons werken en wat ze eigenlijk doen. Yarno, onze Co-founder en doorgewinterde developer vertelt zijn verhaal.

3 min leestijd

Yarno

Mijn naam is Yarno van Oort en ik ben de co-founder en CTO van Your Personal Agency aka YPA. Ik ben 36 en getrouwd met mijn lieve vrouw Eveline. Ik heb twee kinderen (Fiene en Boris) en inmiddels ook een hond Roef. Yes, I’m living the life 😛 Ik loop al heel wat jaren rond in de online wereld: ik ben al 19 jaar ontwikkelaar en heb ervaring opgedaan binnen diverse bureaus.

Mijn passie ligt in het oplossen van online problemen van bedrijven. Ik luister (dat vind ik vaak wel lastig), kijk even moeilijk en kom met een simpele oplossing. Ik vind het te gek als ik iemand verder kan brengen!

Eten speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ja, ik hoor je al denken “dat zie ik wel aan je foto”, haha. Maar ik hou ook echt van koken en mooie gerechten maken. En ja, als kok moet je dan alles proeven 😉 En ik ga graag met mijn vrienden ergens golfen in Europa.

Wat doe ik eigenlijk hier

Mijn rol binnen YPA is vooral onze Agency runnen en het maken van technische keuzes samen met het development team. Development blijft toch ook mijn passie! Ik kijk vooral of de technische oplossing haalbaar is, goed uit te voeren is binnen het team en het belangrijkste: of onze klant er echt mee geholpen is!

De P van YPA zit om die reden in onze naam, dat het Personal is en aansluit bij de wensen van onze klant. Al vertel ik ook wel eens op verjaardagen dat de letters YPA van Yarno & Pierre (co-founder) Agency komt 😉

Mijn motivatie en ook de motivatie van YPA is ervoor zorgen dat een klant krijgt wat hij/zij echt nodig heeft, want alleen dan kom je als bedrijf verder.

We hebben al veel klanten verder geholpen en ik ben zelf veel betrokken geweest bij de Dokkumer Vlaggen Centrale en Medpets. Ik begon deze samenwerkingen in de rol van developer, maar ik heb nu vooral een adviserende en coachende taak. Ik vind het leuk om te zien dat er ook echt wat met ons advies gedaan wordt en we een verschil kunnen maken.

Daar draait het wat mij betreft om: waarde toevoegen vanuit expertise en een samenwerking die open en eerlijk is.

 

Yar aan het werk

Wat ik zo fijn vind aan YPA

Dat ik elke dag mag werken met mensen binnen ons eigen team, maar ook aan klantzijde. Zelf een droom en een idee hebben is mooi en leuk, maar mensen en bedrijven vinden die in die droom geloven en samen met jou de stap durven te maken om die droom waar te maken is te gek!

Mijn favoriete tools

  • Terminal; Voor alle development commando’s die ik niet wil doen via een app
  • Visual Studio Code; Dé tool om code te schrijven die wij maken
  • Spotify; Voor het draaien van Nederlandse rap en de Hollandse après ski knallers
  • Slack; Om makkelijk een vraag te kunnen stellen aan iedereen
  • Jira; Om overzicht te houden in de taken die ik moet doen
  • Whimsical; Lekker flowcharts maken!

Wil je meer weten?

Yarno helpt je graag verder. Yarno is "the big boss". Met zijn vlotte babbel en recht voor z’n raap benadering weet hij te prikkelen en brengt hij nieuwe inzichten. Warm, hartelijk, in voor een geintje en ondertussen kneiterdeskundig.

085 060 9386 yarno@yourpersonalagency.nl