Nieuwe samenwerking YAYA Kombucha

Yes! We gaan aan de slag voor YAYA Kombucha 💪

1 min leestijd

Heb je weleens gehoord van Kombucha? Het is een natuurlijk gefermenteerde drank dat gemaakt is met thee en suiker. Kombucha begint zijn proces als een zoete thee waaraan een cultuur van bacteriën en gist toegevoegd is. Na een paar weken fermenteren is de zoete thee kombucha geworden; een gezond drankje en een goed alternatief voor suikerhoudende frisdrank en alcohol.

Tom en Charlotte begonnen in 2013 met het brouwen van kombucha in hun huis in Amsterdam. In 2015 werd besloten om commercieel te gaan brouwen en de logeerkamer werd een bonafide huisbrouwerij waar de smaakontwikkeling en het onderzoek begon. Een jaar en veel proeverijen later was de feedback binnen en werd er super positief gereageerd op kombucha! YAYA Kombucha werd eind 2016 officieel opgericht en begin 2017 was de brouwerij volledig operationeel.

Het duo heeft veel plannen voor de toekomst en wij gaan hen helpen door een nieuwe toekomstbestendige website en webshop te maken.

🥂  Proost op onze nieuwe samenwerking!

Wil je meer weten?

Marc helpt je graag verder. Marc is met zijn ervaring in de bureauwereld en de verkoop van zijn eigen bureau A Friend of Mine een doorgewinterde ondernemer. Hij loopt 5 stappen voorop en ziet altijd mogelijkheden.

085 060 9386 marc@yourpersonalagency.nl