Nieuwe samenwerking met MyDigitals

Met trots verwelkomen wij MyDigitals als nieuwe klant 🎉

2 min leestijd

MyDigitals gelooft dat iedere organisatie in staat is om digitaal veilig te kunnen ondernemen. Zij helpen en coachen hun klanten om veiligheid een integraal onderdeel te maken van de dagelijkse IT-processen.

Passie voor veiligheid

Het raakt MyDigitals dat vooral het midden- en kleinbedrijf moeite heeft om IT Security onder controle te krijgen. “Juist die organisaties hebben door gebrek aan tijd, geld en kennis hun beveiliging niet op orde”, aldus Joram van Til, CEO van MyDigitals. Dit geldt voor IT in het algemeen en dus besteden vooral organisaties in het MKB het uit aan een ICT Dienstverlener. Maar veel ICT Dienstverleners vinden het lastig om op de achtergrond alle ballen in de lucht te houden zodat hun klant overal (veilig) kan werken. Daarom werkt MyDigitals juist samen met deze groep dienstverleners. Door hen op een persoonlijke en eerlijke manier te helpen met betaalbare oplossingen en services.

Waarom YPA?

Wij hadden meteen een klik met Your Personal Agency. Zij weerspiegelen het ‘persoonlijke’ dat wij ook hebben als onderneming. Ze hebben veel ervaring en helpen ons zaken te concretiseren. Het contact verloopt soepel en de eerste resultaten zijn verassend! Daarom kijken we uit naar onze verdere samenwerking en de lancering van onze nieuwe merkidentiteit en website.

Joram van Til

CEO MyDigitals

Wat wij voor MyDigitals gaan doen

Ons complete team gaat aan de slag voor MyDigitals: design, development én marketing. We starten met het vormgeven van een nieuwe merkidentiteit. Dat begint bij de basis inzichten: Wat zijn de merkwaarden van MyDigitals, wat is het merkverhaal, waarin zijn zij anders dan anderen? Dit komt tot uiting in een nieuw logo, de juiste kleuren, lettertypen en een nieuw webdesign. Inmiddels is Amber (designer) hier al mee begonnen en kunnen we een sneak preview geven!

Moodboard

Na de designfase gaat het development team verder met de ontwikkeling van de site. Dit wordt een website gemaakt met een static site generator. Deze techniek zorgt dat de website supersnel is en goed scoort met SEO. Na de livegang van de website starten we marketing campagnes om meer bekendheid te geven aan MyDigitals en meer bezoekers te trekken naar de website. Hier liggen al mooie plannen voor klaar.

Bedankt MyDigitals voor jullie vertrouwen in YPA en proost op een mooie samenwerking! 🥂

Wil je meer weten?

Amber helpt je graag verder. Amber is de creatieveling van het stel. Haar hoofd zit bomvol ideeën en ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Kwaliteit is haar middle name en daarmee houdt ze het hele team scherp.

085 060 9386 amber@yourpersonalagency.nl