Marc Metekohy officieel toegetreden als aandeelhouder bij YPA

Goed nieuws! Vandaag is Marc Metekohy officieel toegetreden als aandeelhouder binnen Your Personal Agency. Marc is al in december gestart, maar vandaag is het officieel beklonken.

1 min leestijd

Yarno: Marc en ik hebben allebei bij Dept gewerkt. We kwamen elkaar weleens tegen tijdens borrels, maar kenden elkaar niet echt. Later spraken we af voor een kop koffie en de klik was er meteen. We vullen elkaar mooi aan en kunnen goed samenwerken.

Marc: Na mijn tijd bij a friend of mine en Dept nam ik een sabbatical, maar al snel kwam de kriebel om aan de slag te gaan weer terug. Eén koffie met Yarno en ik was meteen enthousiast. Ik vind het geweldig om onderdeel te mogen zijn van dit leuke team en samen met hen aan een mooie toekomst te werken.

YPA begint steeds meer vorm te krijgen met Pierre de Boer, Marc Metekohy en Yarno van Oort als directieleden en Amber van de Velde en Jos Koomen als MT leden. Samen met ons team brengen we YPA verder en helpen we onze klanten met hun digitale uitdagingen.

Wil je meer weten?

Yarno helpt je graag verder. Yarno is "the big boss". Met zijn vlotte babbel en recht voor z’n raap benadering weet hij te prikkelen en brengt hij nieuwe inzichten. Warm, hartelijk, in voor een geintje en ondertussen kneiterdeskundig.

085 060 9386 [email protected]
Wil je meer lezen over dit onderwerp? Check deze andere blogposts: