Kickstart je project 🚀

Je wilt je online product naar the next level brengen, maar hoe pak je het aan? Welke technieken ga je gebruiken? Hoeveel gaat het kosten?

2 min leestijd

kickstart digital agency

Je wilt innoveren en hebt al in gedachten welke richting je op gaat. Je hebt misschien intern al diverse brainstormsessies gehouden. Maar hebben jullie wel de kennis in huis om (technische) oplossingen aan te dragen?

Uitdaging

Wij ontdekten dat ondernemingen verschillende uitdagingen tegenkomen tijdens de start van een project:
 • Niet alle stakeholders investeren voldoende tijd, waardoor niet alle invalshoeken worden belicht
 • Gemeenschappelijke bedrijfsdoelen worden niet bedrijfsbreed gecommuniceerd en gedragen
 • Niet iedereen die goede ideeën heeft, krijgt de ruimte om deze te delen
 • Doelen zijn niet altijd duidelijk, waardoor er weinig focus is en de scope van het project vaak verandert
 • Er zijn intern vele discussies gevoerd, maar de technische kennis is niet voldoende om de juiste beslissingen te nemen
 • De urgentie om te innoveren wordt gevoeld, maar waar begin je?
 • Medewerkers zijn veel tijd (en energie) kwijt aan het opstellen van een goede briefing waarmee de toekomstige web partij uit de voeten kan

Om deze redenen riepen wij “Kickstart je project” in het leven.

“Met onze Kickstart bieden we een gestroomlijnd proces om problemen in kaart te brengen en vanuit diverse expertisegebieden oplossingen te bedenken.”

uitleg website ontwikkeling

Hoe ziet een kickstart eruit?

Een kickstart bestaat uit drie dagen. Eén dagdeel samen met jou en de stakeholders in de vorm van een workshop en in de resterende tijd stellen wij de roadmap op voor het project.

Tijdens de workshop ontdekken we op een gestructureerde manier wat de échte uitdagingen zijn. We komen tot de kern zodat we gericht oplossingen kunnen bedenken. We stellen doelen op en bespreken welke rollen strategie, technologie, design en marketing communicatie hierin spelen.

Onze workshop is gebaseerd op het together-alone principe. Dit betekent dat we de kracht van het werken in groepsverband combineren met de individuele expertise van elke deelnemer. Zo belichten we verschillende perspectieven, krijgen we een 360 graden blik op de uitdaging.

Wat is het resultaat?

We leggen in een rapportage vast wat we tijdens de Kickstart Workshop hebben besproken. Met ons team gaan we intern het plan verder uitdenken en een inschatting maken van de kosten.

Je ontvangt een helder plan

 • Waarin we de hoofd functionaliteiten en technische oplossingen aandragen
 • Een voorstel voor een planning 
 • Met advies over een gefaseerde aanpak
 • Inzicht van sprints (prijs per sprint)
 • Dat je kunt gebruiken om intern te ‘verkopen’ wat er nodig is om dit project succesvol te maken

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Wij helpen je graag!

Ready? Set. Go! 🚀

Wil je meer weten?

Marc helpt je graag verder. Marc is met zijn ervaring in de bureauwereld en de verkoop van zijn eigen bureau A Friend of Mine een doorgewinterde ondernemer. Hij loopt 5 stappen voorop en ziet altijd mogelijkheden.

085 060 9386 [email protected]